Connecting-Cirkel

Een samenkomen met anderen, om te zijn zoals je bent, met alles in jou. De dansende vreugde volle levensgenietster, de pijnlijke momenten, alles wat daar tussenin of nog omheen zit.

We zijn allemaal onderweg, zoekend en vindend in het dagelijkse leven. Een cirkel is een moment om te verbinden en te ontdekken, met je lichaam, je levensenergie, met jezelf en elkaar.

Het programma

In iedere cirkel is er een sharing-moment, om te delen wat er in je leeft. Vaak ook iets van beweging of dans. En er is altijd een verdiepend element, denk aan een opstelling, (zelf)massage, circling (meditatie en communicatie in relatie), een loslaat ritueel, traumarelease oefening of andere vormen van energie- en lichaamswerk. Er is aandacht voor je "ja's en je "nee's " en je bent altijd vrij om oefeningen wel of niet mee te doen.

 

 

 

 

 

 

Wat kan het brengen?

Een moment om in contact komen met je lichaam, te verbinden met jezelf en elkaar. Het is een uitnodiging om "ja" te zeggen tegen dat wat jij op dat moment ervaart.

Ook creëert het de mogelijkheid om net op een andere manier te verbinden met jezelf en anderen dan je misschien in het dagelijks leven doet. Het kan je helpen uit je hoofd te gaan en zo meer in contact te andere delen van je bewustzijn.  De cirkels geven vaak erkenning en herkenningen in de verhalen van elkaar, en vandaaruit kracht en inzichten.

Als facilitator probeer ik een "safe space" te creëren waar je je welkom voelt.

Voor wie?

De vrouwencirkels, zijn voor vrouwen, om je met andere vrouwen "je sisters"  te verbinden. En er zijn gemengde cirkels open voor iedereen.

De gemiddelde leeftijd is meestal 25-50 jaar.  3- 6 deelnemers. Zomer met mooi weer buiten bij het vuur en dan kunnen er meer deelnemers deelnemen.

 

Bijdrage cirkel

€20,- 


Data en Aanmelden

Je kunt de data van de komende cirkels hier bekijken en een ticket kopen ❤️

Locatie

In mijn praktijkContact aan huis

 

 

 

 

 

 

Marianne
komjekoffiedrinken.nl
13 maart 2022

Ik was super zenuwachtig maar vanaf het moment dat ik Irene zag voelde het goed. Irene is zo goed in staat om gewoon te zijn, je ruimte te geven voor jouw zijn en dat in een veilige omgeving. Dankzij haar pure open energie ontstaat er een fijne sfeer waarin dingen worden geheeld en er mogen zijn