Wil je in contact komen met de wijsheid van je lichaam?

Healing voor vrouwen 

Holistisch lichaamswerk doormiddel van aanraking en massage. 

Zijn er plekken in je lichaam die om aandacht vragen? Voel je een verlangen meer in contact te komen met jezelf? Loop je tegen thema’s  aan in je leven waar verandering welkom is?

Een healing helpt je in contact komen met jezelf. Een moment van zelfliefde. Om je lichaam te voelen en alles te ervaren wat er op dit moment in je leeft. Voorbij je gedachten en de maskers die we opzetten in ons leven. Mijn handen ondersteunen je, door aandacht en aanraking te brengen naar plekken waar je spanning vasthoudt of waar energie stagneert.

Omdat we veel in ons hoofd leven, vergeten we soms ons lijf. En juist in je lichaam ligt veel opgeslagen en stroomt ook je levensenergie. Door aanraking, massage, ademhaling en aanwezigheid creëren we ruimte zodat je in verbinding met jezelf kan zijn , je lichaam kan ontspannen en jouw energie vrij kan stromen.

Een healing is iets voor jou als je nieuwsgierig bent naar de andere lagen van je bewustzijn. Als je klaar bent met leven gericht op je buitenwereld. Als je meer wil leven vanuit jouw innerlijk centrum, moeiteloos en in de flow. Leven zoals dat klopt voor jou.

 

Lichaamswerk utrecht

Investering

 € 65,- | 60 min

€ 90,- | 90 min

Wil je een sessie boeken, of heb je een vraag over de sessie? neem dan contact op

Locatie: Utrecht, Tienhoven, Maarsseveenseplassen

Een healing ondersteunt bij:

- Het loslaten van (spier)spanning, stress en onrust in je lichaam.

- Burn-out herstel, vermoeidheid en/of weinig energie ervaren

- Bij hoog sensitiviteit (HSP), gevoeligheid

- Bij (onverklaarbare) fysieke klachten

- Uit je hoofd komen en in contact met je lichaam en energie

- Processen en thema's waar je tegen aan loopt in je leven

- Het verwerken van indrukwekkende gebeurtenissen.

- Zelfliefde en aanwezig zijn in het nu

De behandelingen zijn geen vervanging van reguliere en medische zorg. Contact bij psychische of lichamelijke klachten een arts.

Praktisch

We beginnen je sessie met een kop thee. Wat brengt jou bij mij? Heb je een bepaald gebied in je lijf dat aandacht vraagt?  Zijn er thema's in je leven waar je aandacht aan wil besteden?

Daarna neem je plaats op de massagetafel. Tijdens de healing kan je delen wat je voelt en ervaart en je kan stil zijn. We sluiten de sessie af met een korte nabespreking.

Ik behandel op de kleding. Het is fijn als je flexibele kleding zonder rits of knopen aan kan doen. Denk aan en legging of chillpants en een t-shirt bijvoorbeeld.

Bodywork utrecht

Healing | Heeft elementen uit:

# Healing Utrecht | 2 jarige opleiding: Centrum leven en Intuïtie Utrecht

# Integratieve Massage |  Esoterra, De Bilt

# Holistisch Lichaamswerk / energiewerk / Bodywork / energetische massage

# Somatic healing

# Reiki

# Tantra | Bliss your body & Centrum voor tantra Amsterdam

 

Wat betekent Healing?

Healing betekent: heel worden of genezen. Healing door aanraking van handen is één van de oudste vormen van healing. Handen als instrument om energie van liefde, het universum, levensenergie (“chi” “prana”) te laten stromen. De energie die in jou aanwezig is, jouw zijn, te ervaren.

Een arts, therapeut of healer kan je behandelen of begeleiden en het is uiteindelijk jouw lichaam dat zichzelf geneest. Volgens mij stroomt energie van nature vrij, ook in ons lichaam. Gedurende ons leven kunnen blokkades ontstaan zowel op fysiek als energetisch niveau. In een healing sessie gaat het over het weer in contact komen met jezelf, met de energie die in je stroomt. Plekken waar je, soms onbewust, spanning vasthoud of energie blokkeert geven we aandacht en ruimte.Het gevolg kan zijn dat symptomen veranderen, loslaten of oplossen zowel in je lichaam als in je leven.