Voor mij is lichaamswerk een manier om in contact te komen mijn innerlijke kern en levensenergie. In het werken met paarden zet ik mijn lichaamstaal en energie bewust in voor samenwerking. Ik begeleid jou ook graag om weer contact te maken met kern, in verbinding te koemn met je lichaam en je 'levensflow' en/of in het bewust worden van je lichaamstaal en energie en het contact maken en samenwerken met je paard.

Mijn pad

Als kind was ik veel gefocust op mijn omgeving, om te voldoen aan verwachtingen van anderen. Om te bewijzen dat ik het waard was. Ergens ben ik gaan geloven dat ik iets moest doen om goed genoeg te zijn. Altijd een stapje harder, beter en meer. Door een paar life events (een snowboardongeluk en burnout) begon ik met lichaamswerk, therapie, nieuwe opleidingen en workshops. Vanuit mijn hoofd, zakte ik steeds meer in mijn lijf. Ik leerde te voelen, te zijn met wat er is. Ik ontdekte de liefde in mijzelf. Ik durf steeds meer te zijn wie ik ben.

Dit zorgt voor enthousiasme, contact met de bron van mijn levendigeid, voor liefde en verbinding. Dit is ook de reden dat ik paarden ging trainen in Portugal en nu in Nederland graag andere mensen inspireer met paarden, healings, massages en vrouwencirkels.

Jouw pad

In de sessies en workshops probeer ik er te "zijn" en ruimte te geven aan alles wat er is. Je lichaamsbewustzijn te vergroten, in het nu te zijn, te voelen en te ervaren. Zodat je contact met jezelf, met de ander en/of je paard ervaart.

 

 

 

Opleidingen

Ik heb een 2 jarige opleiding in healing gevolgd bij het Centum voor Leven en Intuïtie (2016-2018) Ook volgde ik een integrale massagetraining bij de massageopleiding Essotera (2019). Daarnaast volgde en volg ik diverse cursussen en workshops op het gebied van lichaamswerk, tantra, meditatie, ademwerk en stembevrijding. Over mijn opleidingen en ervaring met paarden lees je meer onder aanbod: Horsemanship.

Na mijn studie Bestuur en Organisatiewetenschappen heb ik mij gefocust op de mensen in organisaties en veranderprocessen. Ik heb een windsurfschool gehad en werkte als buurtsportcoach en later in de GGZ waar ik ervaring opgedaan heb in het begeleiden en coachen van mensen.