Een meditatie zie ik als een kleine reis in jezelf. Een moment om je lijf voelen, te connecten met je ademhaling en wat er is op dat moment leeft in jou. Hieronder vind je een aantal door mij opgenomen meditaties. Ik ben benieuwd of je ze fijn vind. Als je een verzoekje hebt voor een bepaald thema laat het mij dan even weten!

1. Een meditatie om met alles te zijn wat er nu in je speelt. Zijn met je onrust, je piekeren, je pijn, je blijheid, wat dan ook!

2. Een meditatie om in contact te komen met je ademhaling. In je buik, borst en middenrif.

Begin je net met mediteren? 

Mediteren helpt je bij bewust worden van je lichaam. Door gerichte aandacht op je lichaam kun je stap voor stap dieper ontspannen, meer gegrond, meer in het hier en nu zijn.

Je gedachten komen en gaan. Als je afdwaalt is dat niet erg. Dat is juist de oefening. Iedere keer als je opmerkt dat je afgedwaalt bent, breng je je aandacht terug naar jezelf, je adem, je lichaam of mijn stem.

De meditaties die ik heb ingesproken zijn niet specifiek gericht op beginners om te leren mediteren. Je hoeft voor deze meditaties geen meditaties ervaring te hebben. Je mag je overgeven aan mijn begeleiding.

 

Heb je vragen over je meditatie, loop je ergens in vast? Of wil je een thema aanvragen?
Stuur mij een apje of mailje.

Je kunt de meditaties ook volgen op mijn youtubekanaal