Ontdek hoe je jouw paard zelf kunt ondersteunen met healing!

Hoewel er veel professionele healers zijn die jouw paard kunnen helpen, is het bijzonder waardevol als je dit zelf kunt doen. Dit stelt je in staat om je paard continu te ondersteunen, zelfs wanneer anderen niet beschikbaar zijn.

Het biedt een diepgaande vorm van verbinding, communicatie en ondersteuning, die niet alleen van toepassing is op je paard, maar ook op je dagelijks leven.

Heb je het gevoel dat je paard zowel fysiek als mentaal wat extra ondersteuning kan gebruiken?

Tijdens deze sessies leer je hoe je je paard energetisch kunt ondersteunen en hoe je kunt luisteren naar de signalen die je paard via energie met je deelt. Samen creëren we een veld waarin healing kan plaatsvinden, met intentie, focus en aanwezigheid.

Een healing zorgt voor:

✔️Diepere ontspanning bij jou en je paard en in harmonie met jezelf kan zijn.

✔️ In verbinding komen met jezelf , je lichaams(bewustzijn) en je intuïtie

✔️ Een diepers verbinding voelen met je paard op andere bewustzijnslagen

✔️Ondersteuning van je zelfhelend vermogen en dat van je paard. Wat effect kan hebben op de mentale en fysieke gezondheid van je paard

✔️ loslaten, opschonen, doorstromen van energie

✔️Nieuwe inzichten over jezelf en over je paard. In de energie communiceer je op een andere laag met je paard via je gevoel, intuïtie en je innerlijke weten.

De kracht van een healingsessie:

Ik begeleid je om terug te keren naar jouw krachtige, heldere en creatieve staat van zijn, weg van je gedachten en naar je lichaam, naar een diepe ontspanning en aanwezigheid. Op dit punt nodigen we je paard uit om ons te volgen.

In deze staat van rust en ontspanning ontstaat ruimte voor herstel. Zowel jij als je paard laten los wat niet meer nodig is, waardoor levensenergie vrijer kan stromen. Van daaruit leer je communiceren met het wezen van je paard, zodat hij/zij kan loslaten, bijstellen en vernieuwen. Hoewel de focus op je paard ligt, is deze vorm van healing vaak ook helend voor jezelf.

In 10 sessies leer jij:

✔️Gronden: waarom, hoe doe je dat en wanneer?

✔️Hoe maak je contact met jezelf, je energie, je lichaam en hoe creëer je ontspanning en mentale rust.

✔️Je aura en je eigenruimte: wat is het, hoe voelt dit bij jezelf en je paard?

✔️ Duidelijk onderscheid maken tussen jou energie en die van de ander

✔️Energie stromen: hoe doe je dat in jezelf en hoe ervaar je dat? En hoe maak je contact met je eigen healing energie.

✔️Waar is je energie: in het verleden, in het nu of in de toekomst, is het hier of elders, binnen of buiten je lichaam?

✔️Wat zijn vaste overtuigingen, wat voor effect hebben ze in je leven en op je paard hoe kun je daar beweging in krijgen?

✔️Hoe communiceer je met je paard en met jezelf?

✔️Wat betekent levendigheid, plezier en enthousiasme in jouw leven en dat van je paard?

Healings kunnen ook specifiek gericht zijn op gronding, de aura, de chakra's en op thema's die zowel fysiek als mentaal spelen. Tijdens het leerproces van het geven van een healing leer je om zonder je eigen ideeën, oordeel en levensrecepten op je paard te projecteren. Dit biedt een waardevolle kans om meer te begrijpen over energie, healing, groei, leven en het bereiken van harmonie met jezelf.

Wil je ervaren hoe het is om een healing aan je paard te geven? Dit is een unieke kans om diepgaand inzicht te krijgen in energetische processen en om een diepere verbinding met jezelf en je paard te creëren.

Praktisch

In een healing sessie begeleid ik jou bij het uitvoeren van een healing met je paard. Dit kan plaatsvinden in de bak met je paard los of in de kudde, waarbij andere paarden vaak ook aanwezig zijn. Tijdens de eerste sessies raken we je paard niet actief aan.

Direct na de eerste sessie kun je zelf al met je paard gaan oefenen. Als je je verder wilt verdiepen in healing, bied ik pakketten aan van 5 of 10 sessies.

In de beginfases van de sessies ligt de focus grotendeels op jou en het verkennen van zowel jouw eigen energie als die van je paard. Geleidelijk verplaatsen we de focus naar je paard en het geven van healing, terwijl je verbonden blijft met jezelf.

Mijn achtergrond

Ik heb een tweejarige opleiding tot healer gevolgd aan het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht. Hoewel de opleiding gericht is op mensen, heb ik gemerkt dat de technieken net zo effectief zijn bij paarden. Daarnaast ben ik een gediplomeerd ruitercoach. Meer informatie over mij, mijn opleidingen en ervaring is te vinden op mijn profielpagina."

Ik hoop dat dit de informatie helder en duidelijk overbrengt!