Verdiep je in één trainingsaspect! Drie sessies om nieuwe vaardigheden te leren, te integreren en het verschil te voelen.

Jouw lichaam als stuur

In deze special “Jouw Lichaam als Stuur” ontdek je de subtiele kunst van sturen met je lichaam en ondersteun je jouw paard met je houding en zit.

✔️Sturen met Intentie

✔️ Zet je lichaamstaal en energie effectief in, zodat je paard je beter begrijpt en je je paard op je zit kan sturen

✔️Inzicht in je huidige lichaams- en teugelgebruik en hoe dit interactie met je paard beïnvloedt.

✔️Groter lichaamsbewustzijn tijdens het rijden, wat resulteert in meer stabiliteit, controle en balans. Ondersteun je paard in beweging.

Boek nu en ontdek hoe ‘Jouw Lichaam als Stuur’ je rijvaardigheden transformeert, met meer bewustzijn, controle en connectie met je paard.

Boek je sessies!

Je paard in (verticale) balans

Binnenkort beschikbaar

 

True connection, verbinden met je paard vanuit jezelf

Binnenkort beschikbaar!

Dit krijg je bij elke special

3 privé sessies bij jou op locatie

We plannen 3 sessies in en beginnen de eerste sessie met het verkennen van het thema, jouw wensen en onderzoeken waar jullie nu staan.

In de tweede en derde sessie duiken we specifieker in bepaalde onderwerpen, met oefeningen die bij het thema passen. Je gaat veranderingen en verbeteringen voelen. Samen groeien jullie in nieuwe vaardigheden en connectie.

Begeleiding “in between”

Heb je tussen de sessies door vragen, kom je dingen tegen als jullie zelf aan het oefenen zijn. Dan ben ik per whatsapp (spraakbericht of tekst) of mail bereikbaar voor vragen en tips.

Highlights

Na de derde sessie krijg je digitaal de highlights van jouw special zodat je alles nog eens rustig door kan nemen. Met een aantal favoriete oefeningen, zodat je zelf kan blijven oefenen.