Vrouwencirkel Utrecht

Een samenzijn met vrouwen. Een plek om jezelf te zijn en ervaringen met elkaar te delen. Ook een moment om bij jezelf te komen. We doen oefeningen die je ondersteunen uit je hoofd te komen en meer in je lijf te zakken. Om in contact te komen met je essentie, jouw basis en je levensenergie. Ontspannen en plezier maken. Te voelen wat er is in dat moment en hoe het is om door andere vrouwen gezien te worden en connectie te ervaren. Kom de kracht van de energie van vrouwen samen ervaren.

Wat kan je verwachten?

Tijdens iedere vrouwencirkel Utrecht is er een 'sharing', een moment om te delen wat er in jou leeft. Ook is er altijd een vorm van energie- en/of lichaamswerk. Bijvoorbeeld: een opstelling, (zelf)massage, circling (meditatie en communicatie in relatie), een loslaat ritueel, traumarelease, dans, bewegen, visualisatie en/of meditatie. Of een 'open space', waarin ruimte is voor je wensen en grenzen en kijken waar behoefte aan is en wat ontstaat. Ook is er bij sommige edities de mogelijkheid een duik te nemen in de Maarsseveens plassen. Dan staat dan bij het event vermeld.

We creëren met elkaar een open en veilige ruimte. Er is ruimte voor je "ja's en je "nee's ": Je bent  vrij te kiezen oefeningen wel of niet mee te doen. "Ik voel me na de cirkel zoveel lichter". Een oplaad momentje voor jezelf, jouw innerlijke vuurtje, verbinding met anderen, liefdevol en krachtig.

Deze vrouwencirkel is voor jou als:

# Je je af en toe alleen, eenzaam, afgesloten voelt en verlangt naar verbinding met jezelf, anderen en het leven.

# Je zin hebt om plezier te maken met andere vrouwen en op andere levels te verbinden dan je dagelijks doet.

# Je het gevoel hebt dat je leven meer mag flowen. Je tegen dingen aan loopt in je leven die je wil delen zonder dat daar over geoordeeld wordt. Het uitwisselen van ervaringen en  het vinden van herkenning. Je bent welkom met alles wat er op dat moment in je leeft.

# Om andere vrouwen, meer gelijkgestemde te ontmoeten nieuwe contacten of vriendschappen op te doen.

# Weg met de stress, drukte en je piekerende hoofd? Als je uit je hoofd wil komen en contact wil maken met je lichaam. Tot rust komen, ontspannen, een moment van reflectie.

# Een plek om helemaal je zelf te zijn. Puur. Zonder 'moeten', voorbij maskers, met alles wat er op dat moment in jou is.

Groepssamenstelling

Kleine groepen van 3- 8 deelnemers.

Losse cirkel of een besloten 6 maanden cirkel

Er zijn losse cirkels waarbij iedere maand iedereen welkom is.

Ook zijn er besloten cirkels van 6 maanden, zodat we met een groep vrouwen meer de diepte in kunnen gaan. Doordat we elkaar vaker zien kunnen we nog meer veiligheid en vertrouwen creëren, leren we elkaar beter kennen, waardoor ook andere oefeningen en verdieping mogelijk is.

Investering

Losse cirkel: € 33,- 

6 maanden cirkel: € 198,-

Budgetticket: €22,- *

*voor vrouwen met een kleinere portemonnee

Een cirkel kan je kosteloos annuleren tot 14 dagen voor de losse cirkel of de start van een 6 maanden cirkel. 

Data en Aanmelden

De Losse cirkels zijn iedere maand op een avond van 19:30- 21:30

Inloop vanaf 19:15 en uitloop tot 22.00

Meld je aan door een kaartje kopen via Hipsy. Hier staan ook de data voor de events.

Locatie

Net buiten de stad, voor wat meer rust en ruimte.

Utrecht, Tienhoven, Maarsseveenseplassen.

De cirkels zijn bij mij thuis (binnen of in de tuin). Het specifieke adres krijg je bij aanmelding.