Vrouwencirkel Utrecht

Een samenkomen met andere vrouwen, om te zijn zoals je bent, met alles in jou. De dansende vreugde volle levensgenietster, de pijnlijke momenten en alles wat daar tussenin of nog omheen zit.

We zijn allemaal onderweg, zoekend en vindend in het dagelijkse leven. Een cirkel is een moment om te verbinden met je lichaam, je levensenergie, met jezelf en elkaar.

Het programma

Tijdens iedere vrouwencirkel Utrecht is er een 'sharing', een moment om te delen wat er in jou leeft. Ook is er altijd een vorm van energie- en lichaamswerk. Bijvoorbeeld: een opstelling, (zelf)massage, circling (meditatie en communicatie in relatie), een loslaat ritueel, traumarelease, dans, bewegen, visualisatie en/of meditatie.

Er is aandacht voor je "ja's en je "nee's " en je bent altijd vrij om oefeningen wel of niet mee te doen.

 

 

 

 

 

 

Wat kan het je brengen?

Een moment om in contact komen met je lichaam, te verbinden met jezelf en elkaar. Het is een uitnodiging om "ja" te zeggen tegen dat wat jij op dat moment ervaart.

Ook creëert het de mogelijkheid om net op een andere manier te verbinden met jezelf en anderen dan je misschien in het dagelijks leven doet. Het kan je helpen uit je hoofd te gaan en zo meer in contact te andere delen van je bewustzijn.  De cirkels geven vaak erkenning en herkenningen in de verhalen van elkaar, en vandaaruit kracht en inzichten.

Als facilitator probeer ik een "safe space" te creëren waar je je welkom voelt.

Voor wie?

De vrouwencirkels, zijn voor vrouwen, om je met andere vrouwen "je sisters"  te verbinden.

Soms is er ook een gemengde cirkels open voor iedereen.

De gemiddelde leeftijd is meestal 25-50 jaar.  3- 6 deelnemers. Zomer met mooi weer buiten bij het vuur en dan kunnen er meer deelnemers deelnemen.

 

Investering

€ 25,- 


Data en Aanmelden

Je kunt de data van de komende cirkels hier bekijken en een ticket kopen.

Locatie

In mijn praktijk aan huis