Wat is een Healing? Met aanraking en massage

augustus 22, 2023 irene

Als je komt met het idee dat je een “gewone” massage wilt ontvangen, dan kan het zijn dat je niet vindt wat je zoekt. Wat houdt een healing in?

Het lijkt het meest op een intuïtieve massage. Met handopleggingen en massagetechnieken maak ik contact met je lichaam en energie. Intuïtief zoeken mijn handen naar blokkades in je lichaam en de energie. Door aanwezig te zijn, te voelen wat er gebeurd in je lichaam, uit te nodigen wat er op dat moment is, ontstaat er ruimte en laten we vanzelf dingen los. Er ontstaat verbinding tussen gedachten, gevoel, ervaring en energie. Soms is er in een sessie veel aanraking en beweging, soms minder en meer verstilling, jouw lichaam en mijn afstemming daarop zijn hierin de gids.

Een healing in Utrecht is voor mensen die willen ontspannen en contact willen maken met wat ze vasthouden, met zich meedragen in hun lichaam en energie. Als je nieuwsgierig bent naar het contact met jezelf op verschillende lagen. Jij, jouw lichaam, is uiteindelijk zelf degene die zich heelt, die de heelheid weer herinnert, die weer in contact komt met zichzelf, ik bied de ruimte en aanwezigheid.

Het is ook iets wat verder gaat dan woorden en gedachten. Wat dus lastig te omschrijven en vooral te ervaren. In de reviews onderaan deze pagina  lees je de ervaring van mensen die een healing hebben ontvangen en geven een idee van wat een sessie kan betekenen.